home
season 03
my profile
basketball journal
basketball overseas
best calling cards
basketball shopping
Hardwork.does.it ::Basketball and Beyond
 

Basketball and Beyond is a site dedicated to inform basketball players worldwide the advantages of playing basketball and practically any sport. The experiences that a person can endure are invaluable and rewarding at any level of competition.

 

Maaliskuu 27, 2001

Sylita Thomas

Sisä-Suomen Lehti

Koripallokautemme 2000-2001 päättyi pettymykseen. Olimme ennakoineet että edistymisemme viime kaudesta olisi tuonut meille paikan mitalipeleissä. Niin ei kuitenkaan käynyt. Päädyimme lopulta viidenneksi sarjassa ja sijoituksemme parani kaksi pykälää edellisestä kaudesta.

Pettymyksen tuottaneesta kaudesta huolimatta tässä vuodessa oli paljon positiivista.

Maaliskuun 8. päivänä äitini ja hänen paras ystävänsä tulivat vierailulle. Oli hienoa näyttää heille miten hyvin viihdyn täällä Suomessa. Vieraani näkivät kaksi Huiman peliä. Ne olivatkin ensimmäiset ammattilaispelit mitä he ovat nähneet. Kotonahan äitini matkusti kaksi tuntia Virginian Petersburgista yliopistosarjan kotipeleihini Washington DC:n Georgetown Universityyn.

Maaliskuun 12. päivänä vieraani pääsivät tutustumaan koulutyöhön Keskuskoulussa. Antoisa käynti koululla sujui mukavissa tunnelmissa, koululaisten kanssa oli hauska jutella. Myöhemmin samana iltana kyläilimme täällä Äänekoskella Pentti ja Pia Ronkasen kodissa, jossa äitini vierailun viimeiset hetket Suomessa sujuivatkin rattoisasti.

Seuraavana aamuna suuntasimme kohti Ruotsia ja Tukholmaa Viking Linen risteilyllä, jonka ystävällisesti järjesteli Ulla Strickling Matka-Töysästä. Ruotsissa olikin aivan erilaista kuin Suomiessa, mutta reissu oli silti hieno!

Äitini ja hänen ystävänsä todella nauttivat Suomen-vierailustaan. Minustakin oli mukavaa että he pääsivät käymään täällä.

Maaliskun 20. päivänä näin viimeinkin revontulet. Koko viime vuoden odottelin niitä yhdessä Vasso Beskakin kanssa, mutta turhaan. Aivan niin ihmeellisiä revontulet eivät sitten olleet kuin mitä joissakin kirjoissa olen nähnyt, mutta olenpahan taas kokemusta rikkaampi.

Oleskeluni Suomessa alkaa valitettavasti lähestyä loppuaan. Palaan takaisin Washingtoniin valmistautumaan WNBA:han eli naisten ammattilaisliigaan. Toivon todella että pääsen pelaamaan WNBA:han, mutta jos se ei onnistu, kesä Suomessa
voisi olla hieno vaihtoehto!